Haftalık Program

HAFTALIK PROGRAM

SALI KONFERANSLARIMIZ:

Derneğimiz İzmir’de 1990 yılından bu yana; içselliğe ulaşma ve insanın, evrenin yapısını anlamaya yönelik konularda konferans ve seminer faaliyetlerinde bulunmaktadır. İnsanlar arasında sevgi ve hoşgörünün, yardımlaşma ve dayanışmanın bilincinin güçlenmesinde derneğimiz köprü vazifesi üstlenmiş ve bu nedenle; aynı yıllardan bu yana onbeş günde bir Salı günleri halka açık ücretsiz Konferanslar düzenlemektedir. 
Ayrıca her ay farklı konuların yer aldığı e-Bültenimizi de, her yerde elektronik olarak okuma şansınız bulunmaktadır.

Salı Konferanslarımızda bu hafta konumuz: “Kader Konusuna Bir Bakış” Sevgili Arkadaşımız Engin Emir sunacaktır.

KUANTUM FİZİĞİ VE BİLİNCİN MACERASI:

Yaratıcı Bir Araştırmanın Ürünü Sevgili Arkadaşımız Bülent Kantar’ın hazırlayıp sunacağı bilgi dolu, yeni çalışmamız başlıyor.

Klasik Newton fiziği bilinci beynin bir ürünü olduğunu iddia etmekte. Peki gerçekten öyle mi? 20.Yüzyılın ilk çeyreğinde keşfedilen ve fizik dünyasının en güçlü teorisi olma özelliğindeki kuantum fiziği, bize bilincin evrenimizin önemli bir temel taşı olabileceğini öneriyor.

Kuantum fiziği, akademik çalışmalarla da teyit edilen pek çok metapsişik fenomenle birlikte ele alındığında, bilincin etkisiz bir epifonomen olmadığını, tam tersine evrendeki en aktif elementlerden bir tanesi olarak sürekli ve daha yüksek realitelere doğru dönüştüğünü, yani tekamül ettiğini ima ediyor. Kuantum fiziği vasıtasıyla bilim dünyasının yeni yeni anlamaya başladığı ve hatta kabul etmekte zorlandığı bu önerme, aslında binlerce yıllık kadim ezoterik öğretilerle ve elimizdeki ruhsal bilgilerle büyük bir uyum ve paralellik gösteriyor.

Tüm bunları ve daha da fazlasını yeni etkinliğimizde paylaşacağız. Bilinç pencerenize renkli bilgiler katabilir, böylece birçok boyuttan farkındalıklarınızı arttırabilirsiniz. Sizleri bizlerle olmaya davet ediyoruz.

Etkinliğimiz 22.Ağustos.2019 tarihinden itibaren dört hafta planlanmış ve her Perşembe akşamı gerçekleştirilecektir. Çalışma Tarihleri: 22.Ağustos.2019-29.Ağustos.2019-05.Eylül.2019-12.Eylül.2019 Perşembe günleri 19.00-21.30 arasındadır.

Tüm etkinliklerimizde aramızda görmeyi diliyoruz.